2016

Wat heb ik genoten van de prachtige Dordogne en veel geleerd deze week! Dank Monique voor al je aanwijzingen, ben er erg blij mee en ga thuis zeker door. Ook heerlijk uitgerust en goed geslapen! Graag tot een volgende keer:-)

Liefs Sara

2017

We zijn hier geweest van 16 t/m 23 september. Hebben een geweldige week gehad met elkaar. Ellen is een geweldige gastvrouw en Monique een super-schilderdocent. Maar wij kregen meer; een geweldige groep met carrie, rits en Marjo. Wat een leuke gesprekken en gezellige tripjes en veel gelachen. Kortom een superweek gehad. Bedankt voor jullie goede zorgen en we zien elkaar weer!

Liefs Marjo en Jos

2017

Wat een fantastische plek hier. De mooie oranjerie om te schilderen is uniek. Wandelen hier is prachtig. Mooie reetjes gezien, balkende ezels en veel geleerd van Monique: wat een geduld met beginnende prutsers. Haha en wat hebben we veel gelachen tijdens onze hele gezellige lunches, nabijtjes en diners. Ik heb echt zeer genoten deze week kom graag terug voor een vervolg,

Veel liefs van Carry

2017

Ik heb echt genoten van elk aspect van deze schilderweek! Ik hoop ooit nog zo’n week mee te maken in mijn leven, want dit is heerlijk.

Hopelijk tot een volgende keer,

Rits

2018

Wat een fijne week was dat, bedankt voor alle goede zorgen. Leuke gites, alles is er, heerlijk geslapen en super fijn geschilderd wat heb ik veel geleerd en genoten van de prachtige omgeving en het leuke gezelschap:-) tot een volgende keer.

Groetjes van Mieke

Wat was het weer te gek! Jammer dat het weer wat tegenviel, aan de andere kant konden we daardoor ook heel vaak hout stoken in de kachel. Ik was voor de derde keer bij jullie, maar ook nu heb ik weer veel geleerd van de schilderjuf, Monique. Ellen, je was weer een geweldige gastvrouw!!

Francien