Accommodatie

De verschillende gebouwen van Clos de la Comtesse liggen aaneengesloten rondom de “Cour”. Dit is een omsloten binnentuin met een fascinerend uitzicht, vanaf de muur over de glooiende groene heuvels en weilanden. De bebouwing is omringd door tuinen die in terrassen tegen de bosrijke heuvel aanliggen.

Het hoofdhuis wordt gebruikt voor het ontvangstdiner bij aankomst en het ontbijt in het weekend van aankomst.Ook kunnen er enkele extra slaapplaatsen gebruikt worden voor gasten, afhankelijk van de samenstelling van de groep. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer en bibliotheek, een eetkamer,  2 badkamers en 2 keukens.

Gite Cour heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer, plus badkamer met ligbad. Er is een open keuken met open haard op tafelhoogte. Op de verdieping erboven is een vierpersoons slaapkamer plus badkamer met douche. Deze gite heeft in totaal 4/6 slaapplaatsen.

Gite Jardin heeft één tweepersoons slaapkamer met badkamer, plus beneden een eigen keuken, open keuken met openhaard en een privé terras, deze gite bevindt zich in het gebouw van de Oranjerie.

De Oranjerie is een grote, hoge lichte ruimte, goed te gebruiken als atelier en als gezamenlijke ruimte. Er is een comfortabel zitje rond de houtkachel, er staat een was- en droogmachine en is multi-inzetbaar.

In de voormalige citerne, onder één van de gebouwen is een verrassend verwarmd zwembad!