Accommodatie

De verschillende gebouwen van Clos de la Comtesse liggen aaneengesloten rondom de “Cour”. Dit is een omsloten binnentuin met een fascinerend uitzicht over de glooiende groene heuvels en weilanden. De gebouwen zijn omringd door tuinen die in terrassen tegen de bosrijke heuvel aanliggen.

In het hoofdhuis zijn tijdens de schilderweken enkele kamers beschikbaar. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, een grote overloop, een woonkamer en bibliotheek, een eetkamer, 2 badkamers en 2 keukens.

Gite Cour heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer, plus badkamer met ligbad. Er is een open keuken met open haard op tafelhoogte. Op de verdieping erboven bevindt zich een vierpersoons slaapkamer plus badkamer met douche. Deze gite heeft in totaal 4/6 slaapplaatsen.

Gite Jardin heeft één tweepersoons slaapkamer met badkamer, plus beneden een eigen keuken, dit is ook een open keuken met openhaard en een privé terras, deze gite bevindt zich in het gebouw van de Oranjerie.

De Oranjerie is een grote, hoge lichte ruimte, goed te gebruiken als atelier en als gezamenlijke ruimte. Er is een comfortabel zitje rond de houtkachel, er staat een was- en droogmachine en deze ruimte is multi-inzetbaar.

In de voormalige citerne, onder één van de gebouwen is een verrassend verwarmd zwembad!