Cursussen op Clos de la Comtesse 2023:

Schildervakantie met schildercoach Monique Kortbeek:

  • Schildervakantieweek van 6 mei tot 13 mei
  • Schildervakantieweek van 14 mei tot 21 mei
  • Schildervakantieweek van 9 tot 16 september
  • Schildervakantieweek van 17 tot 24 september

Neem contact met ons op: 06-46431316

Kom ook schilderen!

Wat mag je verwachten van deze week?

Met Monique schilder je 3 uur per dag. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In de directe omgeving zijn er prachtige plekken om bijvoorbeeld een fraai landschap, oud chateau of rustieke details te schilderen. Voor iedereen is er een ezel en materiaal beschikbaar en voor koffie en thee tussendoor wordt gezorgd!
Tijdens deze schildercursus komen verschillende aspecten aan de orde.
Het juiste gebruik van het materiaal is een onderdeel, maar ook compositie, ruimtelijk inzicht en kleurgebruik worden uitgebreid gesproken. Je persoonlijke interesse speelt een belangrijke rol.
De nadruk ligt op individuele ontwikkeling en begeleiding door het leren kijken en het verder uitdiepen van je eigen ‘handschrift’ en mogelijke thematiek.
Na de schilderlessen ben je vrij te doen wat je wil. Doorschilderen in de middag of genieten van de omgeving of luieren in de tuin.

Niet-schilders zijn ook zeer welkom. Er is genoeg te doen. Terwijl je partner 3 uur schildert kun je de directe omgeving ontdekken, lezen onder een van de notebomen in de tuin of een boodschapje doen. Bij 4 schilderdeelnemers gaat deze schilderweek al door, maar er is ruimte voor 8 à 10 personen. Door de intensieve begeleiding van onze professionele schildercoach sta je na 18 schilderuren versteld van je eigen talent!

De 3 gangen avondmaaltijden zullen verzorgd worden door onze plaatselijke chef kok Tom. Het ontbijt en lunch kunnen zelf geregeld worden, er is hier genoeg ruimte voor in de aanwezige keukens. Dit creëert ook meer vrijheid met de dagindeling.

Verblijf, schilderlessen en schildermateriaal, drankjes en avondmaaltijden zijn in de prijs inbegrepen.

Dus wil je alleen, of met je vriend(inn)en schilderen, prachtige natuur ontdekken en genieten van een ongekende culinaire streek: Clos de la Comtesse schildervakanties biedt je de beste quality-time.

 

Monique Kortbeek, uw schildercoach!

De schilderlessen worden gegeven door Monique Kortbeek, beeldend kunstenaar, met ruime ervaring in het begeleiden van beginnende en gevorderde schilders.

 

Informatie schildervakanties:

Verblijf van 1 week, 7 dagen op basis van een tweepersoonskamer, mèt of zònder schilderlessen.

 

Naast schildervakanties verhuren we de 2 gites in de zomer ook: voor 2 tot 8 personen

Reserveringen en informatie: info@ellenakkerman.nl of 0031 6 46431316